ARB TV - Arbëria TV

ARB-TV is a program that features the Albanian community in Worcester and beyond. This program is produced by Xhevded Bacova. It is rich in news, music, community events, and much more.

'Arbëria TV' ështe një emision në gjuhën shqipe që pasqyron veprimtaritë e komunitetit shqiptar në Worcester, MA, si dhe në shtete të tjera si New York. 'Arbëria TV' përgatitet nga Xhevded Bacova dhe bashkëpunëtorët e tij, dhe ështe i pasur me lajme, muzikë, aktivitete kulturore, e shumë te tjera. Ndiqni 'Arbëria TV' cdo të shtunë dhe të djelë në orën 12:30 pm, në kanalin televiziv 13 të Usterit.
Showtimes
Live on Our Homepage and Channel 194
Saturday, Jan 27th 12:30pm
Sunday, Jan 28th 12:30pm
2 videos available. Showing page 1 of 1

ARB TV Music Special

Posted May 12th 2011 2:23pm
Albanian music videos assembled by Xhevded Bacova
 

Albanian TV promo

Posted October 4th 2010 2:41pm
Learn about the ARB TV show broadcast on WCCA TV 13 in Worcester.