Albanian World - Bota Shqiptare

Cultural, Dance, Foreign Language, Music

Albanian World is an informative cultural program targeting the Albanian community of Worcester Massachusetts. This program is produce by Arben Kamberi.

'Bota Shqiptare' ështe emisioni i parë shqip ne Massachusetts dhe New England. Ky ështe një emision informativ, kulturor, dhe muzikor, që përgatitet nga Arben Kamberi dhe i dedikohet komunitetit shqiptar ne Uster dhe më gjerë. Emisionin 'Bota Shqiptare' mund ta shikoni në Kanalin Televiziv 13 të Usterit, cdo të Martë në orën 8:30 në mbrëmje dhe të Mërkurë në orën 9:30 në mëngjes.