ARB TV - Arbëria TV

Cultural, Dance, Foreign Language, Music

ARB-TV is a program that features the Albanian community in Worcester and beyond. This program is produced by Xhevded Bacova. It is rich in news, music, community events, and much more.

'Arbëria TV' ështe një emision në gjuhën shqipe që pasqyron veprimtaritë e komunitetit shqiptar në Worcester, MA, si dhe në shtete të tjera si New York. 'Arbëria TV' përgatitet nga Xhevded Bacova dhe bashkëpunëtorët e tij, dhe ështe i pasur me lajme, muzikë, aktivitete kulturore, e shumë te tjera. Ndiqni 'Arbëria TV' cdo të shtunë dhe të djelë në orën 12:30 pm, në kanalin televiziv 13 të Usterit.

2 videos available. Showing page 1 of 1